Info Den Couter Festival

Info en tickets

Alles wat je moet weten over het festival!

Kaartenverkoop

Koop je tickets voor Den Couter Festival 2019 voor slechts €8!

Klik hier voor tickets

Over ons

Den Couter Festival is hét jaarlijks festival georganiseerd door Jeugdhuis Den Couter vzw. Het evenement vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 april 2019. Twee jaar geleden vierden we op een spetterende manier onze twintigste verjaardag en tevens ook onze vijfde editie. Niet om dit jaar bij de pakken te blijven zitten. Nee, dit jaar willen we een minstens evenwaardig festival op poten te zetten. Jawel, drie stages gevuld met artiesten voor alle doelgroepen!

Als opvolger van Summerset Festival, waar onder andere Netsky, MixHell, Ida Engberg, Sebastien Legier en Sound of Stereo langskwamen, hebben we grote verwachtingen in te lossen en met namen als Compact Disk Dummies, Brihang, Jacle Bow, Squarelectric, Pomrad, Soldier’s Heart, Hydrogen Sea, Warhola, Gunther D, Murdock, Frères Deluxe, Bobby Ewing en nog zoveel anderen, slagen we daar wonderwel in.

Als organisatie binnen het kader van een jeugdhuis gaat onze missie veel verder dan enkel alleen het festival. We hebben bijvoorbeeld een neus voor jong, nieuw en opkomend talent uit de streek. Voor hen voorzien we ook dit jaar een eigen stage.

Verder biedt onze unieke locatie, vlak bij het centrum van Poperinge, een veilige en gezellige ruimte voor de jeugd van Poperinge en omstreken.

We zijn er door en voor de jeugd. We zijn met andere woorden niet uit op de inhoud van hun portemonnee. Dat vertaalt zich in goedkope tickets voor het festival! Onze uitdaging als vzw bestaat er dus uit om én mooie artiesten te strikken én het budgetvriendelijk te houden voor de jeugd.

Dat onze doelstelling een onvergetelijk feestweekend is, willen we maar al te vaak herhalen!