Radio Didier


Info

Date: 2020-04-18
Stage: Tuin


Facebook

Zweemzoet en naamloos

Menig dansbaar muzikaal vermaak verpakt in de vorm van twee jonge adonissen. Hoewel ze nog steeds zonder naam door het leven gaan, slaagde Didier er wel al in naam en faam te maken in ondergrondse kelders en bovengrondse etablissementen. Zo waren ze headliner van de vroege namiddag op Den Couter Festival 2019, draaiden ze al reeds muziekschijven in De Centrale in Gent en bewogen ze hun hele muziekarchief al richting het Leuvense studentengebeuren.

Ook op Den Couter Festival nemen ze weer hun volledige muziekdoos mee, om ieders namiddag op te fleuren met opwekkende deuntjes en andere perifere vermakeleien. Al reeds vroeg in de namiddag zullen deze jongeheren met hun jolig laweit een zweem van muzikale intoxicatie verspreiden over het Den Couter Festival-terrein. 

Referenties 

De Centrale (Gent), Fakbar Letteren (Leuven), Den Couter Festival, Villa, Watskeburt, Holiday Inn, Bal van de Zesdes (College), Bal van de Zesdes (OLVI), Couter Cup, Couter Kick-off, verschillende verjaardagsfeestjes, nieuwjaarsrecepties, Resident DJ's van de 16+ van KSA de Kouter.